Spelcomputerkopen.nl groeit als kool

Wij van Spelcomputerkopen.nl zijn een jong en ambitieuze webwinkel op het gebied van tweedehands spelcomputers. Wij streven er naar om gebruikte spelcomputers een tweede leven te geven door ze te controleren en te testen, waarna ze voor een eerlijke prijs verkocht worden. Zo dragen wij ons steentje bij aan de verduurzaming en kunnen we mooie producten leveren tegen scherpe prijzen. Wij geloven in dit concept en hebben gemerkt; jullie ook!


Snelle groei
De afgelopen periode is spelcomputerkopen.nl enorm gegroeid. Het aantal verkochte producten is in de afgelopen weken maar liefst verviervoudigt! Daarnaast neemt de vraag naar spelcomputers nog iedere dag enorm toe (mede vanwege de feestdagen en de huidige coronamaatregelen). Er zit echter ook een keerzijde aan deze snelle groei. We hebben gemerkt dat het een steeds grotere uitdaging wordt om alle bestellingen correct en op tijd te leveren.


De uitdaging
De vraag is momenteel dusdanig groot dat we een achterstand hebben opgelopen. Daarnaast worden ook wij getroffen door de coronamaatregelen. Een gevolg hiervan kan zijn dat uw bestelling vertraging oploopt. Wij werken inmiddels dag en nacht om vertragingen te voorkomen. Het is voor ons een buitengewoon drukke periode, maar doen er alles voor om uw bestelling naar tevredenheid te leveren!


Getroffen maatregelen
Wij hebben ingrijpende maatregelen getroffen om iedere bestelling naar tevredenheid te kunnen leveren. Zo zijn wij momenteel bezig met de verhuizing naar een nieuw, groter, bedrijfspand waardoor wij in de toekomst efficiënter bestellingen kunnen verwerken. Echter, momenteel begeven wij ons midden in de verhuizing wat ons een extra uitdaging oplevert. Naast de uitbreiding hebben wij extra werknemers in dienst genomen om jullie bestellingen zo snel en goed mogelijk te kunnen verwerken. Kortom; we zitten niet stil!


Geduld
Wij verzoeken ieder van jullie om geduldig af te wachten op de levering van de bestelling. Zoals gezegd doen wij er alles aan om iedere bestelling goed en tijdig te verwerken, maar dit lukt niet altijd. Momenteel beschikken wij nog niet over een systeem wat u realtime op de hoogte kan brengen van de status van uw bestelling. Wel ontvangt u bericht met track & trace informatie van de vervoerder, zodat u weet wanneer de bestelling geleverd wordt. Wij hopen op uw begrip en wensen u alvast veel plezier met uw spelcomputer!